Hirdetés

GameStar Hype - hatalmas pofáraesés lesz az Xbox One X?

|

Nyakunkon a gamescom, ahol az elmúlt napok fényében nagyot kell villantania a Microsoftnak, mielőtt minden érdeklődőt elveszít az Xbox One X.

Hirdetés

Ezen a héten ismét mazurral és HP-val ültünk asztalhoz, és ahogy az lenni szokott, most is kicsit hosszabbra nyújtottuk a műsort, de szerencsére bőven volt miről beszélni.

Megjelent például a legújabb GameStar magazin, de szusszanni így se nagyon van időnk, hiszen néhány napon belül kezdődik az idei gamescom, ahová ezúttal 5-fős különítménnyel megyünk, hogy biztosan ne maradjunk le semmiről. A Sony várhatóan nem erőlteti meg magát, hiszen nekik ott lesz még a PlayStation Experience, de a Microsoftnak meg kéne nyomnia, főleg most, hogy elvesztették a Crackdown 3-at is mint Xbox One X nyitócímet.

HP itthonról élvezi majd a gamescomot, közben pedig tolja az Uncharted: The Lost Legacy-t és számolgatja a napokat a Resident Evil társasjáték megjelenéséig.

Feliratkozás csak itt, csak most, csak nektek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)