Hirdetés

GS Hype - robotdínók a GS címlapján, űrutazó plasztikai sebészek és a Trónok harca sztárjai Budapesten

|

Ha csak pár perced van a hét legérdekesebb gamer híreire, ismét kihúz a csávából a GameStar Hype.

Hirdetés

Nem csak azt pletykálják a játékvilágban, hogy a Blizzard felújítja a StarCraftot, hanem azt is, hogy szeretitek a videós hírösszefoglalókat. Ezért újabb epizóddal jelentkezik a GameStar Hype, amiben egy kivétellel csupa szép és jó történésről számolhatunk be nektek.

Példának okáért arról, hogy kis csapatunk túlélt egy újabb lapleadást, így ismét egy csodás nyomtatott magazint vehettek kézbe. A fekete bárányként itt éktelenkedő rossz hírt az jelenti, hogy a Blizzardnak perelnie kell, hogy leállítsa a játékaihoz pénzért árult csalásokra épülő üzletet. Belenézhettünk viszont a Mass Effect: Andromeda karaktergeneráló funkciójába, amivel továbbra is létrehozhatunk nagyon groteszk és vicces karaktereket is a megszokott, irreálisan szép főszereplők mellett.

Ha viszont szerettek nem éppen hagyományos játékokkal játszani, mindenképpen kukkantsatok bele az ingyenes PC Building Simulatorba, vagy szurkoljatok velünk közösen, hogy a visszatérő Factor 5 csapata valamilyen egyedi projekttel álljon elő a jövőben. Természetesen nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy egy elég nagyot dobott a PlayIT szervezőcsapata és elintézte, hogy találkozhassatok a Trónok harca sorozat két szereplőjével. Végül szokás szerint érintettük kicsit a filmes világ híreit is, ezúttal az esetleges Mátrix-reboot főszereplője volt a téma. Lejjebb mindezt úgynevezett mozgókép formájában fogadhatjátok be, úgy hallottuk, ez majdnem olyan izgalmas, mint a VR.

Ha pedig nem szeretnétek lemaradni a későbbi videóinkról vagy livestreamjeinkről sem, ajánlom figyelmetekbe az alábbi gombot, ami pont ezt a célt szolgálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)