Hirdetés

GS Hype - Destiny 2 és Battlefront II bejelentés, Heroes of the Storm 2.0

|

Sor került a Destiny 2 leleplezésére, megtudtuk, mikor láthatjuk először a Battlefront 2-t, és megnéztük, hogy milyen lesz a megújított Heroes of the Storm. A 14. hét legfontosabb hírei videón.

Hirdetés

Lassan közeledik a tavaszi játékszezon vége, az igazán nagy címeket már ellőtték a kiadók. Elégedettek lehetünk a felhozatallal, de nemsokára kezdhetünk az őszi kínálat miatt izgulni.

Három folytatás biztosan jön, amire érdemes lesz figyelni: a Red Dead Redemption 2 kapcsán ugyan nem érkezett hír, viszont a Destiny 2 megjelenés dátumát már tudjuk (mondjuk ki is szivárgott egy csomó minden a bejelentés előtt), és azt is, hogy mikor láthatjuk a Star Wars: Battlefront 2 első előzetesét. A második Destinyvel kapcsolatban egyébként daev írta meg, hogy mit szeretne látni, mi pedig totálisan egyetértünk vele. TÁ Párizsban volt, hogy kipróbálja a Heroes of the Storm 2.0-t, és ha már Blizzard: gyönyörű szobrokat mutatott be a kiadó. Közben a BioWare azt ígérte, mihamarabb javít a Mass Effect: Andromeda minőségén.

Ami a filmes világot illeti, megváltozott a Star Wars VIII magyar címe és megnézhettük Luc Besson filmjének új előzetesét.

Iratkozzatok fel hamar, ne kelljen kétszer kérni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)