Hirdetés

GameStar Hype - Lasertag bajnokság, filmes verseny és ajándék PS4

|

Ezen a héten is rengeteg izgalmas meglepetés várt a hazai gamerekre, amiket most egyetlen videóba foglaltunk össze.

Hirdetés

Nem olyan nagy meglepetés, hiszen menetrend szerint érkezett, de megjelent a legújabb GameStar magazin. Ha ne adj isten alá is íratnátok a saját példányotokat, holnap találkozhattok velünk a Mozdulj Gamer Lasertag bajnokságon!

Persze nemcsak a GameStar legújabb számával készültünk a héten, hiszen van egy Watch Dogs 2 és egy Overwatch nyereményjátékunk is. Ősszel ez, tavasszal pedig a For Honor lesz a Ubisoft nagy dobása, utóbbiból hamarosan egy GameStart epizódot is megnézhettek. A gamer világ egyébként is a feje tetejére állt: a többjátékos módra kihegyezett Call of Duty-ban a sztori lesz a fontos, a történetben erős Remedy pedig multiplayer játékot fejleszt.

Filmes fronton nem voltak hatalmas meglepetések, hiszen A sötét ötven árnyalatának nézettsége senkit nem lepett meg, ahogy az sem, hogy Harley Quinn saját filmet kap a DC univerzumban. Nézzétek meg mindezt HP tálalásában a fenti Play gombra kattintva.

YouTube csatornánk pedig egy csodálatos hely, érdemes feliratkozni és követni videóinkat, hálásak is vagyunk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)