Hirdetés

GameStar Hype - élőben nyomtuk a Battlefield 1-et

|

Mazur és Mocsy kilátogattak egy valódi lőtérre, és olyan fegyvereket próbálgattak, amiket mi maximum játékokban láthattunk.

Hirdetés

Az eheti GameStar Hype egy picit más lesz, mint az eddigiek. A híreket és a poénokat fegyverek és lőszer váltotta fel a Budakeszi Lőtéren. Mazur és Mocsy kilátogattak a TheVr és a GameDay Iroda csapatával, és kipróbáltak néhány fegyvert a játékok (de most kiemelten a Battlefield 1) világából.

Nyilván profi sportlövészek máshogy látják, de a srácoknak az volt az igazi élmény, hogy olyan flintákat vehettek a kezükbe, amit eddig csak a képernyőn keresztül láthattak. A kalandot ti is végignézhetitek a fenti gombra kattintva.

Ezúttal nincsenek jóképű bemondók, és izgalmas hírek, de néha a szabad levegőre is ki kell menni, hogy aztán ott nyomja a Battlefield 1-et az ember.

Ha kíváncsiak vagytok jövőbeli videóinkra, akkor nyomjátok meg a feliratkozás gombot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)