Hirdetés

GameStar Hype - veszélyben a Mass Effect jövője?

|

Elég sok aggasztó hírt kaptunk a héten, ezért HP, Paca és Kaci a szerkesztőségben ültek össze, hogy megvitassák ezeket.

Hirdetés

Nem múlhat el hét GameStar Hype nélkül, ezen a héten pedig bőven volt miről beszélni, így a műsort is egy kicsit hosszabbra nyújtottuk.

Alig egy hete jelent meg a Prey, de a speedrunnerek már most 10 percen belül darálják végig, ami nem kis teljesítmény. Az Arkane játéka szerintünk nagyon jól sikerült, de ezzel nem mindenki ért egyet. Azért nem lett annyira megosztó, mint a Mass Effect: Andromeda, aminek fejlesztőcsapatát most egy időre más projektekhez csapta a kiadó, így a franchise jövője egyelőre hadilábakon áll.

Aggasztó híreket kaptunk a Hitman kapcsán is, de szerencsére ez az ügy megoldódni látszik. Egy kiszivárgó vadnyugati kép kapcsán azonnal elindult a találgatás, hogy a Red Dead Redemption 2-ből vagy a Far Cry 5-ből származik-e, de kiderült, hogy egy vadonatúj MMO áll a háttérben. Azt mondtuk már, hogy a dél-koreai politikusok a Trónok harcát is felhasználják a saját kampányukhoz?

Ha szeretnétek még ilyen beszélgetős műsorokat látni, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra! Ha pedig le is pacsiznátok velünk, akkor gyertek ki holnap a pécsi PlayIT Show-ra, ahol az új pólónkat és persze a lapot is bezsákolhatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)