Hirdetés

GS Hype - Oculus és Zenimax per, új Need for Speed, Resident Evil 7 crack

|

Villámgyorsan törték fel a Resident Evil VII-et, a bíróság fizettetett az Oculusszal, és ígéretesnek hangzik a Need for Speed sorozat legkésőbb jövő tavasszal érkező része.

Hirdetés

Nagyon izgalmas év lehet az idei, a következő hónapokban jó néhány bejelentésre számíthatunk. Az erős tavaszi szezont állítólag egy még erősebb őszi követi majd, készítsetek be tartós élelmiszert, és kezdjetek gyűjteni sürgősen.

Most azonban nézzük az elmúlt hét híreit. Tegnap újabb fejlemény született a Zenimax és az Oculus perében, 500 millió dollárt kellett fizetnie a VR szemüveget gyártó cégnek. Készült egy csodás The Witcher rajongói film, a következő Need for Speed kapcsán sokat ígér az EA, a Warner Bros. bejelentésre készül, rekord gyorsasággal törték fel a Denuvót, kiderült, melyek lesznek a PlayStation Plus februári ingyen játékai, és az is, hogy nem Ben Affleck rendezi a következő Batman filmet. Ma este Mozdulj Gamer kérdezz-felelek is lesz Siriusszal és Schönekker Lacival, kapcsolódjatok be és kérdezzetek!

További videós tartalmakért iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)