Hirdetés

GameStar Hype - Overwatch, WoW és GameStar megjelenés

|

Megjött a 2016/05-ös GameStar magazin, a World of Warcraft alapcsomagja bővült, az Overwatch megjelenése előtt pedig valószínűleg új karaktert kapunk. Íme az eheti legfontosabb hírek.

Hirdetés

Heti hírműsorunkban ezúttal BZ tolmácsolja nektek a hét legfontosabb, legérdekesebb, legjobb és legfurább híreit a játékok, filmek és sorozatok világából. Merthogy erről szól a Hype, ha valakit eddig még elkerült volna. 

A videót érdemes megnézni mindenképp, de ha többet akartok tudni az egyes témákban, olvassátok el mellé kapcsolódó híreinket is. BZ beszél arról, hogy megjelent az új GameStar, jön a The Division 1.2-es frissítése, az Overwatch-hoz új karaktert jelenthetnek be hétfőn, a WoW alapcsomagnak már része a Warlords of Draenor is, megjött a Star Trek sorozat első előzetese, nem egy, hanem három film készül a Tetris alapján, visszatér a 24 és elindult új filmes oldalunk, a Puliwood.

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, vagy kövessetek minket Facebookon, ahol szintén láthatjátok a Hype-ot és más videókat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)