Hirdetés

GameStar Hype - PewDiePie új botránya magával ránthatja a fél internetet

|

Nemcsak a fejlesztők, a YouTube is odacsapott a világ legismertebb videósának, az ügy kirobbanása óta pedig mindenki feszülten figyeli, hogy milyen következményei lesznek a dolognak. Erről is beszélgettünk a héten.

Hirdetés

Nincs szükség AAA játékmegjelenésekre ahhoz, hogy felbolyduljon a gamer közösség, így ezen a héten is rengeteg érdekes témáról esett szó a Hype-ban.

Hirdetés

Beszélgettünk például a Pewdiepie körül kirobban botrányról, amiben azóta maga a videós és a YouTube is nyilatkozott, de szó esett a Star Wars IX-ről is, aminek újdonsült rendezőjét nem minden rajongó látta szívesen. Szomorúság öntötte el a szívünket akkor is, amikor Bruce Straley bejelentette, hogy távozik a Naughty Dogtól, egy kicsit viszont elmosolyodtunk, amikor az egyik csapat elaludt, és ezért késte le a 12 milliós CS:GO döntőt. De nézzétek meg inkább a videót, amiből ennél sokkal több is kiderül.

És azt tudtátok, hogy megjelent a legújabb GameStar magazin? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor azért iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)