Hirdetés

GameStar Hype - a PlayIT Házban dumáltunk a hét híreiről

|

Ez a hét is bővelkedett izgalmas hírekben, amelyek kapcsán ismét kikértük a PlayIT Ház sztárjainak véleményét.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a PlayIT ház, ahol két héten keresztül minden nap az ország legismertebb videósai küzdenek azért, hogy ott lehessenek a budapesti Xbox One PlayIT Show-n megrendezésre kerülő döntőben. Vasárnapig még tart a buli, ezért HP és Endre meg is ragadták az alkalmat, hogy beszélgessenek egy kicsit a srácokkal.

Olyan érdekességekről esett szó, mint a GameStar magazin mellé csomagolt ajándék PlayIT Plus jegy, az őrült, aki egyetlen ütés nélkül vitte végig a Diablo II-t, a minden eddigi rekordot megdöntő, ezzel a Star Warsnál is jobban nyitó Halálos iramban 8, vagy a Disney új Star Wars vidámparkja. Szirmai Gergő, Kiss Imi, KD DDave és Viszkok Fruzsi pedig örömmel meg is osztották a véleményüket a témában.

Ha tetszett a videó nyomjatok egy like-ot és iratkozzatok fel a csatornára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)