Hirdetés

GameStar Hype - Hodorral nyomjuk majd a Battlefront 2-t a PlayIT-en

|

Ezúttal mazur, EndreMan és Kaci ültek asztalhoz, hogy a hét legizgalmasabb hírei mellett arról elmélkedjenek, hogy van-e jövője a VR-nak, vagy hogy hogyan változtak meg a zenehallgatási szokásaink.

Hirdetés

Mióta beszélgetős adássá formáltuk a Hype-ot, nemcsak ti, hanem a szerkesztőség tagjai is egyre jobban szeretik, hiszen végre nem csak írásos formában mondhatják el a véleményüket a világ nagy dolgairól. Ezen a fronton hamarosan tovább csűrjük-csavarjuk a formulát, de addig is nézzük, mi minden történt az elmúlt napokban.

Egyrészt kiderült, hogy a PlayIT minden eddiginél nagyobb hullámokat ver majd, és olyan sztárok is hazánkba látogatnak, mint a Trónok harcában Hodort alakító színész, Kristian Nairn. Hasonlóan vidám (legalábbis azok számára, akik eddig csak fontolgatták egy VR szemüveg beszerzését), hogy rohamosan esik az Oculus Rift ára.

Végre fény derült arra az évtizedes rejtélyre is, hogy miért volt egy srác felragasztva a plafonra egy LAN-partin. Az egyik Tony Hawk játék lekerül a Steamről a zenék licensze miatt. Na nem azokról a zenékről van szó, amik ezekben a percekben is a YouTube legnézettebb videója címért küzdenek, ennél régebbi darabokról van szó. És hogy hogy jutottunk el most is (mint az elmúlt hónapokban egyre többször) a semmiből a Destiny 2-ig? Nézzétek meg a videót, és minden kiderül:

Ha pedig még többet akartok belőlünk, akko iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)