Hirdetés

GameStar Hype - Pokémon GO bevétel, MineShow nyár, FIFA 17 gépigény

|

Ezen a pénteken sem feledkezett el rólatok HP, aki a tikkasztó meleg ellenére is hősiesen tűrte a stúdió fényeit, és elmesélte az utóbbi napok legfontosabb történéseit.

Hirdetés

Lehet a Pokémon GO-t imádni és gyűlölni is, de az márt teljesen biztos, hogy a készítők óriásit kaszálnak vele. Többek között erről is szó lesz az eheti GameStar Hype-ban.

A zsebszörnyeken kívül HP mesél még nektek a nyári MineShow-ról, amit ezen a hétvégén rendeznek meg, valamint figyelmetekbe ajánlja legújabb GameStart sorozatunkat, ami a Telltale-féle Batman játékot öleli fel. A FIFA 17 gépigénye és a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása sem maradhatott ki, de még Netflix magyar felirataira és a Microsoft-féle Hololens-re is maradt pár perc ebben a videóban, melyet fent egyből meg is tudtok nézni.

Ha pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni a GameStar YouTube csatornájának videóiról, akkor bökjetek rá gyorsan erre a gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)