Hirdetés

GS Hype - Project Cars 2, Rainbow Six: Siege változások, Tomb Raider film

|

Hivatalos videót kapott a Project Cars 2, változásokkal startolt el a Rainbow Six: Siege újabb szezonja, és megnézhettük, milyen Alicia Vikander Lara Croft jelmezében. Jöjjenek a hét legfontosabb hírei.

Hirdetés

Nagyon izzadnak most a Ubisoft szerverei. Nem sokkal azután, hogy véget ért a Ghost Recon Wildlands zárt béta, ma elindult a For Honor nyílt béta, kedden pedig a Rainbow Six: Siege új szezonja, úgyhogy akinek nehézségei akadnak a Uplaybe való belépéssel, az tudja, hogy nincs egyedül.

A mi szerverünk azért szerencsére fut (kopp-kopp), úgyhogy a héten is hoztuk nektek a friss, érdekes híreket. Az elmúlt napokban bejelentették a Castlevania sorozatot, bemutatkozott a Project Cars 2, taglalta a Ubisoft a Rainbow Six: Siege második évében várható változásokat, és megtudtuk, hogy a Hitman fejlesztői valami vadonatújon dolgoznak. Ami Másvilág rovatunkat illeti, kiderült, hogy törölték a Péntek 13 filmet, de legalább megnézhettük a Alicia Vikandert Lara Croft jelmezben. Érdekes még, hogy a Nintendo lehetőséget adott egy haldokló gamernek, hogy kipróbálja a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, egy hírműsorban pedig tökre elhitték, hogy a Forza Motorsport 6 a valóság.

Iratkozzatok fel további videókért a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)