Hirdetés

GameStar Hype - tényleg a Rockstar Games a világ egyik legrosszabb munkahelye?

|

A játékvilág ezen a héten is tudott meglepetéseket okozni, össze is ültünk, hogy kibeszéljük a legfontosabb történéseket.

Hirdetés

Gócza annyira szerepelni akart, hogy önkényesen kitúrta HP-t ez e heti Hype forgatásról, de az igazat megvallva szükségünk is volt egy képregény-szakértőre, így végül mindenki profitált a dologból.

A Deadpool 2 főgonosza kapcsán felmerült néhány kérdés, de ezeket többé kevésbé sikerült megválaszolni, és azóta már a Far Cry 5 kapcsán is rengeteg izgalmas dolgot tudtunk meg. Amíg a megjelenésre várunk addig sem fogunk unatkozni, hiszen az Xbox Game Pass rengeteg játékot kínál, meg aztán jön a Castlevania sorozat is. A hétvégén vár ránk egy izgalmas Chio Mozdulj Gamer buli, ezt követően azonban BZ azonnal indul is Tajpejbe a Computexre. Azt eddig is tudtuk, hogy a játékfejlesztés nem leányálom, de nem gondoltuk volna, hogy egy akkora cégnél is komoly problémák vannak, mint a Rockstar Games.

Ha tetszett a videó, akkor a folytatásért érdemes feliratkozni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)