Hirdetés

GameStar Hype - Prey demó, Gears of War film és persze rengeteg Star Wars

|

A május 4-i Star Wars nap apropóján Kaci és HP leugrottak a Barcraft 2-be, hogy megvitassák az elmúlt napok legfontosabb híreit.

Hirdetés

HP és Kaci ezen a héten úgy döntöttek, hogy a légkondicionált stúdió komfortja helyett a Barcraft 2-ben, cosplayerek gyűrűjében beszélik át a hét legfontosabb híreit.

És bizony bőven volt miről beszélni, hiszen ingyenesen játszható a Prey demó és a Tom Clancy's The Division, készül a Gears of War film, a neten pedig terjed egy új vírus, ami Google doksinak álcázza magát, hogy átverje a felhasználókat. Ha már Star Wars nap, akkor nem hagyhattuk ki azt a zseniális paródiát sem, amelynek Arnold Schwarzeneggerrel képzelte el a legendás filmet. Azt mondtuk már, hogy a Lucasfilm engedélyezte a hivatalos Magyar Galaktikus Fan Club megalapítását?

Szombaton feltétlenül nézzetek ki a debreceni Xbox One PlayIT Show-ra, ahol természetesen mi is ott leszünk, sőt, a legújabb GameStart és az új pólónkat is magunkkal visszük, ezekre jól le is csaphattok a PlayIT Shopban. A magazinban ajándék jegyet is találtok, amivel ingyen bejöhettek az esti ROG PlayIT Plusra.

Ha tetszett a videó akkor iratkozzatok fel, toljuk a kontentet ezerrel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)