Hirdetés

GameStar Hype - tényleg lenyomhatja a Switch az Xbox One-t?

|

EndreMan, HP és Paca asztalhoz ültek, hogy megmutassák a GameStar tábor fődíját, megvitassák a hét legizgalmasabb témáit, és belezavarodjanak a dátumokba.

Hirdetés

Hiába jött el a nyár, így is annyi a tennivalónk, hogy épphogy csak össze tudtunk ülni egy rövid beszélgetés erejéig. Az E3-on már jócskán túl vagyunk, de jövő hét vasárnap kezdődik egy számunkra fontos esemény, a GameStar tábor.

Hirdetés

Itt a táborozók mindenféle szuper ajándékokat nyerhetnek meg például a Gigabyte, az MSI, az FSP és a Caseking jóvoltából. Két hely maradt, gyorsan jelentkezzetek, ha nem akartok kimaradni.

Az e heti hype-ban beszélünk még röviden egy kezdeményezésről, aminek keretében valaki egy hónapra a GameStar egyik szerkesztője lehet, a szolnoki RepTár piknikről, ahol a Mozdulj Gamer programjaival is találkozhattok. A szolgálati közlemények után áttérünk a hírekre, egész pontosan a Total War Saga bejelentésére, arra, hogy a Nintendo Switch eladásai megugorják a One-éit, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy őrülten fogy, Assassin's Creed sorozat készül, és Penge is szerepet kaphat a Pókember: Hazatérés folytatásában. Ha kíváncsiak vagytok rá, mit gondolunk ezekről, kattintsatok.

Iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)