Hirdetés

GameStar Hype - tiltsák be a loot boxokat!

|

A belgák a videojátékokban lévő szerencsejátékot is illegális tevékenységnek minősítenék. De tényleg ez a megoldás?

Hirdetés

Megkésve bár, de törve nem érkezett az e heti GameStar Hype, amiben az elmúlt hetek központi botrányát, a mikrotranzakciók és loot boxok kérdését is körüljártuk. A múlt héten nem volt Hype, így nem tudtuk elmondani, hogy megjelent az új GameStar.

Hirdetés

Belgiumban például azt szorgalmazzák, hogy egész Európában tiltsák be a loot boxokat, egy elemző viszont azt mondja, hogy örülhetünk, hogy csak ennyit kell fizetnünk a játékokért. A Microsoft mindezzel nem foglalkozik, ők már a következő hónap Games With Gold játékait is bejelentették, de kiderüült az is, hogy Jude Law játssza majd a Captain Marvel férfi főszerepét.

Paca és Csirke egy csomó másról is elmondanák a véleményüket, ha kíváncsiak vagytok rájuk akkor azt egy feliratkozással jelezhetitek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)