Hirdetés

GameStar Hype újratöltve: a Netflix beleáll a jelszómegosztókba, James Gunn pedig vázolta a DC jövőjét

|

2023-ban visszatért a GameStar Hype, minden héten szombaton szállítjuk nektek a játék- és filmvilág legfontosabb híreit a foodpanda támogatásával.

Hirdetés

Nem kis idő telt el azóta, hogy Kaci legutóbb hétvégénként híreket mesélt nektek, most viszont örömmel jelenthetjük be, hogy révbe ért egy régi-új projekt, megújult erővel beindítjuk ezen a szombaton a GameStar Hype letisztultabb, áramvonalasabb változatát. 

A GameStar Hype friss adásait minden szombaton, egészen pontosan reggel 8 órakor nézhetitek majd meg a GameStar Hungary YouTube-csatornán. A műsor a foodpanda támogatásával jött létre. 

Hirdetés

Mozgalmas napokon vagyunk túl, így bőven van miről mesélni nektek a 2023-as év első GameStar Hype-jában. Ilyen például az, hogy immár hivatalos is kiderült, hogyan szeretne véglegesen leszámolni a Netflix a kódmegosztással, vagyis azzal, hogy többen, több lakásban is használni szoktak egyetlen egy Netflix-fiókot. A képregényrajongókat eközben James Gunn pörgette fel, a DC Studios fejese ugyanis bejelentette kollégájával, Peter Safrannal együtt, hogy milyen 5 új filmre és 5 új sorozatra számíthatunk a teljesen átalakuló DC filmes univerzumban (avagy DCU-ban).

Az már tényleg csak ha a bortán, hogy eközben MrBeast meggyógyíttatott ezer vak embert, de sokan ebben is csak a rosszat látták. Jöjjenek a hét legfontosabb geek hírei: 

Ha tetszett az új GameStar Hype első adása, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobja a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. Vészesen közel járunk a 100 ezer feliratkozóhoz, ha pedig elérjük ezt az álomhatárt, újabb bejelentésekkel érkezünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)