Hirdetés

Ez a rengeteg ajándék mind a GameStar tábor lakóira vár

|

Ezúttal sem távozik majd senki üres kézzel a GameStar táborból.

Hirdetés

Ajándékokkal alaposan megpakolva érkeztünk meg a Velencei-tó partjára. Már a táborozók is itt vannak az Ifi Szállóban, Kaci pedig az alábbi videóban részéletesen bemutatta, milyen lootokkal lesz majd hazafelé menet megpakolva a táborlakók tatyója. 

Hirdetés

Az egyik szerencsés táborozó például egy PlayStation 4 slim konzolt zsákolhat majd be, valaki pedig a Casekingnek hála egy vérprofi és meglehetősen méretes gépházat kell, hogy hazacipeljen. Az Audio-Technica fej- és fülhallgatókkal, a Cooler Master remek perifériákkal és sok egyéb csodával, a Cenega egy csomó pólóval, videojátékkal és gamer relikviával, a Noctua menő hűtőkkel, a Gigabyte pedig többek között egerekkel és egérpadokkal járult hozzá ahhoz, hogy Kaci alig látszódjon ki a loothegy mögül. Lessétek meg gyorsan, mi minden keresi a gazdáját a 2019-es GameStar-táborban:

Egész héten érkeznek majd a videók a GameStar-táborból, szóval ha nem akartok lemaradni róluk, akkor most különösen érdemes feliratkozni a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)