Hirdetés

Leharapta a fejünket, de élveztük - Venom kibeszélő

|

Kicsit félve ültünk be a Venom vetítésére, de pozitívan csalódtunk.

Hirdetés

A Sony önálló Venom mozija már a premier előtt is bőven kapott hideget és meleget, az első kritikák pedig minimum megosztóak voltak, de egyesek úgy lehúzták a filmet, mint ahogy képregényfilmet talán még soha.

Hirdetés

Éppen ezért izgultunk mi is egy kicsit, de a 112 perc (plusz a két extra stáblistás jelenet, amit megint nem várt meg a fél terem, nem is értem miért) után úgy álltunk fel az IMAX teremből, hogy egyáltalán nem éreztük elvesztegetettnek az időt, sőt, kifejezetten jól szórakoztunk. Erről hosszasabban is mesélünk az alábbi videóban.

Igyekszünk minél több filmre eljutni. Ha nem akartok lemaradni az ilyen jellegű videókról, elég csak feliratkoznotok a csatornára alább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)