Hirdetés

Fejest ugrottunk a For Honor alfába

|

Egy újabb GameStart keretein belül mutatjuk meg, milyen lett a Ubisoft kardozós-háborúzós játéka, amiben vikingek, lovagok és szamurájok csapnak össze.

Hirdetés

Egészen vasárnap estig tart a For Honor alfatesztje, így a hétvégén van még időtök kipróbálni mindhárom platformon a játékot. Mi is így tettünk, több kevesebb sikerrel.

Bevallom őszintén, nincs hatalmas tapasztalatom az ilyen kardozós játékokban (de hát ez a videóból is kiderül), úgyhogy a vártnál egy kicsit több idő volt, mire sikerült elsajátítanom az egyszerűnek tűnő, de azért kihívásokat bőven tartogató harcrendszert. A játék egyébként már most is elég pofás állapotban van, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan tudják a megjelenésig tovább csinosítgatni a rendszert.

Ha nem akartok lemaradni a videóinkról (márpedig rengeteg lesz a közeljövőben), most VIP jegyet válhattok a csatornánkra. Tessék, csak tessék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)