Hirdetés

Uncharted 4 - Nathan negyedik elveszett városa

|

EndreMan és Gócza hosszú útjuk egyik legizgalmasabb szakaszához érkeztek.

Hirdetés

A srácok végre elérték Libertaliát! Az elveszett város gyönyörűen fest, mindezt pedig ti is láthatjátok, ha megnézik a Uncharted 4-es GameStart sorozatunk legújabb részét.

Talán az Uncharted 4 - A Thief's End legérdekesebb helyszíne az a terület, ahová végre eljutott EndreMan és Gócza. Bár először nyugodtan zajlik a keresgélés, természetesen Sam és Nathan nem sokáig marad látogatók nélkül Libertaliában. Az új részt a megszokott módon, fent tudjátok megnézni.

Ha pedig nem szeretnétek elmaradni a további GameStart epizódokról, illetve a többi videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)