Hirdetés

Ghost of Tsushima livestreamben válunk szamurájból szellemmé

|

Megérkezett végre a Ghost of Tsushima, ha nem is állítja a feje tetejére a műfajt, üde színfoltja az idei évnek. Ma délután Kaci bele is néz a játékba.

Hirdetés

Holnap jelenik meg a generáció utolsó nagy PS4-exkluzív címe, vagyis a Ghost of Tsushima. Hála azonban a különböző időzónáknak, melyek eltérő megjelenést jelentenek világszerte, mi már ma délután megmutathatjuk nektek a játékot egy livestream keretein belül, hogy teljesebb, élőbb képet kaphassatok a játékról, annak hangulatáról, elemeiről. 

Hirdetés

Egészen pontosan 16 órakor kezdődik az adás, Kaci pedig természetesen a Ghost of Tsushima legelejétől vág majd neki a kalandnak, szóval nem fogtok lemaradni semmiről sem. Ghost of Tsushima tesztünket egyébként kedd óta már olvashatjátok, és videóban meg is nézhetitek.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni élő adásainkról és többi videós tartalmunkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, nem csak szamurájok vannak arrafelé:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)