Hirdetés

Megkóstoltuk a túlélő kaját, és elment a kedvünk az idegenlégiótól

|

Kipróbáltuk azokat a dolgokat, amiket a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands osztagai is használnak egy Bolíviai bevetés során, és bizony átértékeltük a hazai kosztot.

Hirdetés

A katonák nyilván az életüket teszik kockára egy bevetés során, de két tűzharc közt sem leányálom az életük, hiszen sokszor még az alapvető tápanyagok is csak speciális formában állnak rendelkezésükre.

Góczával kibontottunk egy direkt erre a célra összeállított Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands csomagot, amiben az előre csomagolt, kiporciózott túlélő kaja mellett előre csomagolt víz és néhány speciális kütyü is várt minket.

Nem csak az derült ki, hogy rengeteg hasznos dolgot lehet bezsúfolni nagyon kis helyre, hanem az is, hogy még a két napos párizsis zsömle is klasszisokkal jobb, mint azok a dolgok, amiket egy ilyen bevetésen fogyasztanak a katonák.

További videókért iratkozzatok fel, finom lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)