Hirdetés

Mit nekünk az északi istenek! - God of War LIVESTREAM

|

Már most borítékolható, hogy a God of War ott lesz az év legjobb játéka szavazás dobogósai között. Szombaton rámegyünk, és egy hosszú streamben csapjuk szét a skandináv mitológia szörnyszülötteit.

Hirdetés

Talán nem meglepő, hogy a GameStar házi viking harcosa már nagyon várta az új God of War megjelenését. Ennek fényében Kaci igazi hősnek mondható, hiszen bár a játék ma jelent meg, ő csak holnap kora délután fog belekezdeni azért, hogy az első pillanattól fogva megmutathassa nektek Kratos legújabb kalandját. 

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint holnap, azaz április 21-én szombaton, 14 órakor indul az adás, amelyben Kaci nekivág a kiváló értékeléseket kapott God of Warnak. Érdemes már most előre tervezni, bekészíteni inni és ennivalót a képernyők elé, mivel maratoni streamre számíthattok, nem fogjuk lekapcsolni az adást 1-2 óra után. 

Ha későbbi streamjeinkről sem akartok lemaradni, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és mindenképpen bökjétek be a kis csengettyűt, hogy értesítést is kapjatok az adásokról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)