Hirdetés

Google Stadia - a gaming jövője vagy csak egy béna próbálkozás?

|

Végre kiderült, hogy mikor, mennyiért és pontosan milyen játékokkal játszhatunk. De kell ez nekünk?

Hirdetés

Két és fél hónappal azután, hogy a Google megismertette a világgal a Stadiát, a héten végre konkrét technikai információkkal is szolgált az előfizetős rendszer árát, lehetőségeit és a játékkínálatát illetően. Most egy videóba gyűjtöttük össze a legfontosabb dolgokat.

Hirdetés

A Founder's Packkal rendelkezők már novemberben elkezdhetnek játszani, legalábbis abban az egy tucat országban, ahol a Google beizzítja a rendszert. Sajnos nekünk várnunk kell, de talán nem is baj, ha mások bétatesztelik a dolgot.

Folyamatosan érkeznek a videók a játékvilág legfontosabb bejelentéseiről, ha nem akartok róluk lemaradni, a feliratkozás gomb a barátotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)