Hirdetés

Gran Turismo 7 és még 5 játék, amit ne hagyj ki márciusban!

|

Márciusban sem hagy minket izgalmas újdonságok nélkül a játékipar.

Hirdetés

Szédületes iramot produkáltak február folyamán a kiadók és fejlesztők, egymást érték játékmegjelenések, és bizony olykor nehezen tudtunk dönteni, hogy korlátozott szabadidőnket melyik új címre fordítsuk. Márciusban már érzékelhetően lassít a játékipar, de szó sincs arról, hogy teljesen levenné a lábát a gázpedálról.

Példának okáért végre átszakítja a célszalagot a Gran Turismo 7, a közönség elé áll és minden titkát feltárja a Ghostwire: Tokyo, de az Assassin's Creed Valhalla harmadik nagy kiegészítője is megérhet egy misét.

Hirdetés

Többek között az imént említett játékok is szerepelnek alábbi videós összeállításunkban. A márciusi játékmegjelenések teljes listáját pedig itt találjátok.

Ha elnyerte tetszéseteket a fenti videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg. Hálásak vagyunk minden támogatásért!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)