Hirdetés

Grandiózus videóban mutatjuk be a játék születését, ami nélkül nem létezne a World of Warcraft

|

Van rá egy órád, hogy megismerd az 1994-es Warcraft: Orcs & Humans fejlesztésének körülményeit?

Hirdetés

Jóllehet, sokak szemében a Warcraft franchise egyenlő a World of Warcrafttal, a Blizzard nem a 2004-ben (nálunk 2005-ben) elrajtolt havidíjas MMORPG-vel fektette le az alapokat. Ahhoz ugyanis tíz évvel korábbra, 1994-ig kell visszatekernünk az idő kerekét. Ekkor debütált a szárnyait bontogató RTS műfaj egyik meghatározó mérföldköveként a Warcarft: Orcs & Humans.

De nemcsak maga a játék volt érdekes, hanem születésének körülményei is, amelyeket Grath, a hazai játékújságírás ismert alakja terjedelmes írásban dolgozott fel saját oldalán, a Retrolanden. Tőle kaptunk lehetőséget arra, hogy közel egyórás magyarázó videót készítsünk a cikke alapján.

Hirdetés

Az alábbi videó szeptember 17-én, azaz holnap élesedik majd reggel nyolckor. Jó szórakozást!.

Ha nem akartok lemaradni a szombati videópremierről a YouTube-csatornánkon, érdemes feliratkoznotok, valamint a csengettyűt is megnyomnotok, hogy értesítést kapjatok. Amennyiben pedig csatornataggá válva, vagy a szuperköszönet funkciót használva támogatnátok is a munkánkat - ami értelemszerűen teljesen opcionális - végtelenül hálásak lennénk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)