Hirdetés

Ahol tényleg gyötrelmes az élet - Green Hell élőben Siriusszal!

|

Kaci és Sirius együtt vágnak neki a Green Hell számos veszélyének.

Hirdetés

Ugyan most a Valoranttól gyullad fel a Twitch, más szuper játékok is léteznek, amiket olykor nézni még nagyobb élvezet, mint játszani. Mi szokás szerint YouTube-on fogunk ma streamelni, továbbra is Kaci vezényletével.

Hirdetés

Ma a Green Hell van terítéken, amit kooperatívan fog pörgetni Sirius kíséretében, 18:30-tól, addig, amíg valami veszélyes állat vagy kellemetlen fertőzés le nem gyűri. Talán ennél is tovább. Mindenesetre ha szeretnétek csatlakozni, indítsátok el az alábbi videót, illetve ha valami mást csináltok a következő fél órában, állítsatok be emlékeztetőt, hogy ne maradjatok le a kezdésről!

Feliratkozni mint mindig, most is érdemes, a stream után akár levezetésképp is végigpörgethetitek a csatornánkon található, szívből készült tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)