Hirdetés

Green Hell press kit unboxing - bogarakat és férgeket kóstoltunk

|

Általában örülünk, ha olyan sajtócsomag érkezik a szerkesztőségbe, amiben lapul valami ehető finomság. Most viszont cseppet sem volt őszinte a mosolyunk.

Hirdetés

Sosem gondoltam volna, mikor újságírónak álltam, hogy egyszer egy videóban szárított férgeket és bogarakat fogok falatozni, de bizony ez a nap is elérkezett. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis kaptunk egy meglehetősen menő Green Hell press kitet, amiben lapult mindenféle jó cucc, amelyek segíthetnek a túlélésben, ha netán egy csütörtök reggelen úgy ébrednénk, hogy egyedül vagyunk egy dzsungelben. A hasznos holmik mellett viszont lapult a dobozban egy gyanús kis fém tároló. Tudjátok, valami olyasmi, amiben pici mentolos cukorkákat tart az ember. Nos, ebben nem mentolos cukor volt... 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni rólunk, akkor mindenképp iratkozzatok fel, remélem azért nem kell most már minden videóban szárított rondaságokat ennünk, de ki tudja, mit hoz a jövő. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)