Hirdetés

GS Hype - megjelent a GameStar, közeledik a GameNight, érkezhet a Valve következő játéka?

|

Rövid szünet után ismét jelentkezik a GameStar szórakoztató hírműsora, ahol ismét csokorba gyűjtöttük a játékvilág legizgalmasabb híreit. Fogyasszátok egészséggel.

Hirdetés

Közepes lendülettel vetettük bele magunkat az új évbe, megpróbáltuk az utolsó 5 perc szundit is kierőszakolni a januárból, mielőtt beindul a tavaszi játék- és rendezvénydömping, de most, hogy megjelent a januári GameStar magazin, minden visszatért a régi kerékvágásba.

Kezdjük is mindjárt a közeljövő eseményeivel: a Resident Evil VII megjelenésére szerveztünk egy GameNightot, ahol nemcsak a játékot próbálhatjátok ki, hanem egy gyűjtőit is hazavihettek. Mi is ott voltunk a Nintendo Switch sajtóeseményén, de becsszó nem mi áruljuk az onnan bezsákolt vizet a neten. Mondjuk amilyen áron érkezik a konzol, lehet, hogy szükségünk lesz egy másodállásra. A konzol mellett androidos fronton is bizonyíthat a Nintendo, ha végre megjelenik a Super Mario Run. Ez legalább biztosan megjelenik, nem úgy, mint a Half-Life 3. Amíg ezekre várunk, legalább lesz mit nézni a tévében, főleg, ha hosszabb lesz a Trónok harca utolsó évada.

Rengeteg videóval készülünk, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, ide kattintsatok gyorsan:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)