Hirdetés

GS Hype - Kaci szerint minden csaló megérdemel egy második esélyt

|

A Barcraft 2-ben ült össze HP és Kaci, hogy kitárgyalják a hét legfontosabb híreit. A végére meg befutott egy meglepetésvendég is...

Hirdetés

Kaci nagy elánnal mondja, hogy minden csaló megérdemel egy második esélyt, leginkább azért, mert ha mást mondott volna, akkor a Twitter és a YouTube kommentelői már hashtag formájú fára akasztanák testét. De a héten volt azért több téma is a CS:GO-s csalók szabadon engedésén kívül.

Az első és legfontosabb téma volt az augusztusi PlayIT közönségtalálkozó, illetve Szalay Isti tenisztudása. Mindkettő megérdemli a figyelmet, mindkettő teljesen más okból.

A srácok persze még kitárgyalták, hogy mennyire volt fair a Blameless 144hz-es speedrun rekord, hogy mennyire kavarja fel az életszimulátorok állóvizét (kíváncsian várom, mazur mikor küldi a felmondólevelet ezért a kifejezésért, amit köztudottan gyűlöl) a The Sims 4 konzolos verziója, és hogy mennyire izgalmas a Games with Gold és a PlayStation Plus felhozatala. A 2k jövőbeli tervei is szóba kerültek, de addigra már Kaci fél kézzel a kockákat cinkelte.

Ha nem akartok lemaradni videóinkról, akkor nyomjatok rá a feliratkozás gombra. Nem kerül semmibe, ígérjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)