Hirdetés

GS Hype - ingyen játékok, For Honor ban és Hellboy 3 törlés

|

Kiderült, mik lesznek március ingyenes Xbox játékai, a For Honorból kitiltottak valakit, aki nem is játszik, és végleg kukázták a Hellboy 3-at. Ez és még sok más az eheti Hype-ban.

Hirdetés

Nagyon izgatottak vagyunk már, mert jövő hét szerdán ismét lesz GameNight, ahol először képviselteti magát a Rainbow Six: Siege. Más programokkal is készülünk, mindenképp gyertek el. 

Nincs már nagyon messze a következő budapesti Xbox One PlayIT sem, amit rögtön követ egy ROG PlayIT Plus, melyre mostantól lehet jegyet vásárolni.

Ami a játékvilág híreit illeti, megtudhattuk, mit kínál a goldosoknak a Microsoft márciusban, valamint hogy úgy is ki lehet tiltani valakit a For Honorből, hogy nem rendelkezik a játékkal. Hamarosan Ausztrália is választható lesz a Civilization VI-ban, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nem csak PS4-re jelenhet meg, a Horizon Zero Dawn eladásaival kapcsolatban pdig bizakodó mindenki.

A filmvilágban eközben pletykálnak arról, hogy újraforgatnak jeleneteket a Star Wars VIII-ból, illetve most már biztos, hogy belátható időn belül nem készül el a Hellboy 3

Nézzétek és/vagy hallgassátok meg, ahogy HP mondja nektek a híreket alább. 

Ne feledjetek el feliratkozni, és ha tetszett a műsor, dobjatok egy like-ot a videóra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)