Hirdetés

GS Hype - megjelent a GameStar, Rainbow Six: Siege GameNight és a törölt Bioshock film

|

Mától az újságárusoknál is kapható a GameStar magazin. Számunkra értelemszerűen ez a hét legizgalmasabb híre, de rengeteg dolog történt még az elmúlt napokban, amiket most videóban mesélünk el.

Hirdetés

Bizonyára ti is észre fogjátok venni, de azért biztos ami biztos leírom, hogy ne legyen értetlenkedés: a reflektorfénybe ezúttal nem HP-t, hanem egy másik hasonlóan jóképű fiatalembert, BZ-t állítottuk. A szóviccekért nem vállalunk felelősséget.

Kezdjük is mindjárt a helyi hírekkel: megjelent a GameStar magazin, mi pedig már a következő GameNightra készülünk, melynek középpontjában a Rainbow Six: Siege áll. A Ubisoft egyébként nagyon beerősített így a tavaszra, hiszen hamarosan jön a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is, amelyhez nemcsak egy nyílt bétát, hanem egy élőszereplős filmet is összedobtak. Sajnos ezek egyike sem jelenik meg a most kicsomagolt Nintendo Switch-re, ahogy nagy valószínűséggel a már fejlesztés alatt álló Payday 3 és a nyáron megjelenő Crash Bandicoot sem (bár erre még talán van esély). A Bioshock filmet elkaszálták, a Suicide Squad 2-t viszont nem, sőt, még az is lehet, hogy a rendezői székbe a szupehős-filmeket ekéző Mel Gibsont ültetik. Ez lenne aztán az izgalmas fordulat.

További izgalmas tartalomért ide tessenek kattintani:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)