Hirdetés

GS Hype különkiadás egyenesen a PlayIT házból

|

Ismét egy különleges Hype adással jelentkezünk, a hét legfontosabb híreiről ugyanis a PlayIT ház lakóinak véleményét is kikérdeztük. Nem lett jó vége.

Hirdetés

Ahogy azt bizonyára tudjátok, egészen április 23-ig tart a budapesti Xbox One PlayIT Show-t felvezető PlayIT ház, ahol minden nap 4 videós küzd a pontokért, hogy bejussanak a Hungexpón megrendezésre kerülő döntőbe.

Kedvenceiteket nem csak az élő streamben követhetitek, hanem akár fel is kereshetitek őket a Duna Plázában, ahol nem csak találkozhattok velük, de beleshettek a színfalak mögé, sőt, akár néhány ajándékot is bezsákolhattok. Természetesen mi is ott vagyunk, hiszen BZ műsort vezet, Kaci a pontokért harcol, a többiek pedig minden napra valamilyen kvízzel készülnek.

És ha már ott jártuk, meg is kérdeztük a pénteki videósokat, Unfieldet, Szalay Istit, Pamkutya Pistát (Zsozéatya is ott volt, de ő nem nagyon szólt bele), hogy mit gondolnak a Project Scorpio bejelentésről és devkitről, a Star Wars Battlefront 2 traileréről, a CS:GO újításairól és a legelborultabb Trónok harca elméletekről. Mi sem gondoltuk, hogy ez lesz belőle, de ez lett belőle, Isti a végén rá is sütötte az "Eddigi legszarabb GameStar Hype" plecsnit, mi ennyire nem vagyunk szigorúak, de azért volt közben fájdalom. Bárhogy is, jókat röhögtünk, és köszi a srácoknak utólag is a vendégeskedést.

Ha szívesen látnátok hasonló videókat a csatornán, akkor dobjatok rá egy like-ot és iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)