Hirdetés

GS Hype - a PlayIT házban beszélgetünk a hét híreiről

|

Ezen a héten kicsit különleges adással jelentkezünk: a hét legfontosabb híreit a PlayIT házból mondjuk el nektek, és beszéljük a kedvenc videósaitokkal.

Hirdetés

Ezekben a percekben is pörög az idei őszi PlayIT-et felvezető PlayIT Ház élő műsora, ma van az utolsó nap. Paca és EndreMan is meglátogatta a helyszínt a héten, onnan jelentkeztek be a hét legfontosabb eseményeivel. 

Hirdetés

Megkérdeztük a Hollywood Hírügynökség Szirmai Gergőjét, és Zsozéatyát a YouTube változtatásairól és a CCP VR-ral kapcsolatos döntéseiről, majd Viszkok Fruzsihoz és Pamkutya Bélához fordultunk a Wolfenstein 2 Hitler kérdésével és a The Last of Us Part II trailerével kapcsolatos vitákkal.

Egy habkönnyű feliratkozással felfrissül a bőrötök, kisimulnak a ráncok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)