Hirdetés

Minden, amit a Fekete Párducról tudni érdemes

|

Legújabb sorozatunkban alaposan kivesézzük a képregények ismertebb és kevéssé ismert hőseit. Első alanyunk a napokon belül saját filmmel is bemutatkozó Fekete Párduc.

Hirdetés

A szerkesztőségben több olyan képregény-rajongó is van, akik jóval többet költöttek már a kis könyvekre, mint amit őszintén be mernének otthon vallani. Többek közt ez az oka, hogy már nagyon régóta szerettünk volna elindítani egy képregényekkel foglalkozó sorozatot, melynek első epizódja végre el is készült.

Hirdetés

És hát ki lehetett volna alkalmasabb az első videó múzsájának szerepére, mint a napokon belül a mozivászonra érkező T'Challa, vagyis a Fekete Párduc. A több mint 50 éves múltra visszatekintő hős a Marvel univerzum egyik kulcsfontosságú alakja, aki rengeteg izgalmas dolgot élt meg. A Karakterlap első adásából mindent megtudhattok róla:

Terveink szerint folyamatosan érkeznek majd ilyen videók, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, mihamarabb iratkozzatok fel.

Addig is írjátok meg kommentben, hogy mit gondoltok magáról a műsorról, illetve hogy milyen karaktereket látnátok szívesen a reflektorfényben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)