Hirdetés

Erős lett a PlayStation Plus júliusi felhozatala, kipróbáltuk a játékokat

|

Korábban számos kritika érte a PlayStation Plus ajándék játékokat, de a mostani kínálatnak valószínűleg elég sokan örülnek majd. EndreMan és Paca is kis próbálta az ajándék játékokat.

Hirdetés

Utoljára áprilisban játszottunk az aktuális PlayStation Plus címekkel, pedig azóta is szerettünk volna hasonló videókat készíteni, de valami mindig közbejött. Szerencsére most azonban a csillagok kedvező állásának hála EndreMan és Paca nekivágott a júliusi kínálatnak.

Hirdetés

A srácok kipróbálták a Until Dawn adrenalinpumpáló fejezeteit, valamint természetesen a Telltale-féle Game of Thronesba is belekukkantottak gyorsan. A PS Vita/PS4 crossbuy játékként érkező Don't Die, Mr Robottal is mentek pár kört, ezt is megnézhetitek legújabb videónkban.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a GameStar videóiról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra. Hamarosan jelentkezünk az aktuális Games with Gold játékokat bemutató anyagunkkal is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)