Hirdetés

Megnézzük, milyen a kooperatív rettegés - GTFO élőben!

|

Kaci Daev és Sirius társaságában veti bele magát az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kooperatív játékába.

Hirdetés

December elején tette közzé a 10 Chambers Collective a GTFO félkész változatát Steamen, de nehéz volt az elmúlt hetekben elegendő harcképes egyént összetrombitálni. Ez az álmos szombat viszont pont megfelelő egy kis sötétben lövöldözéshez.

Hirdetés

Kaci két, többé-kevésbé állandó bajtársával, Siriusszal és Daevvel ereszkedik le a mélybe, hogy válogatott ocsmányságokat daraboljon fel ólommal. A közvetítés délben indul, alább tudjátok követni a mi csatornánkon, jó móka lesz.

Ha nem akartok lemaradni további videóinkról, iratkozzatok fel serényen, nyomjatok csengőt, dobjatok like-ot, tegyétek ki az adásokat a lakás összes képernyőjére, szóljatok a családnak, satöbbi, ahogy jónak érzitek.

Címkék: #gtfo
Platformok: PC
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)