Hirdetés

Gyűrjük le együtt a Diablo IV bétáját!

|

Az ördög negyedik eljövetele előtt jókora ízelítőt ad a Blizzard a játékosoknak. Ebbe kóstolunk most bele.

Hirdetés

Kimondottan izgalmas évnek ígérkezik az idei, tele csupa sikervárományossal, mint például a június 6-án érkező Diablo IV, és mivel a Blizzard nem akar zsákbamacskát árulni, plusz az sem baj, ha a szerverek átesnek a szükséges stresszteszten, lehetőséget kínál a publikumnak a régóta várt ARPG kipróbálására, méghozzá minden támogatott platformon a PC-től a jelenleg és előző generációs PlayStation, illetve Xbox konzolokig.

Egy héttel korábban kizárólag az előrendelők, valamint néhány kiválasztott újságíró és influenszer előtt tárultak szélesre Sanctuary kapui, most viszont lényegében bárki sorba állhat belépőért. Így tesz majd EndreMan is, remélve, hogy nem lesznek szervergondok, és sikerül bejutnia, ám ha a technika ördöge keresztülhúzná számításainkat, akkor sem maradtok műsor nélkül, a "legrosszabb" esetben folytatjuk a Resident Evil 4 végigjátszását.

Hirdetés

A livestream a szokott időben, pontosan 17:00 órakor veszi kezdetét, előreláthatóan körülbelül két órát tart majd, és igyekszünk ez idő alatt minél nagyobb szeletet megmutatni Sanctuaryből, valamint a történet első felvonásából.

Amennyiben a későbbi élő adásainkról sem szeretnétek lecsúszni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Értelemszerűen nem kötelező, de hálásak leszünk, ha így tesztek, és még inkább, amennyiben a munkánkat is támogatni kívánjátok akár a csatornatagság, akár a szuperköszönet funkciók révén.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)