Hirdetés

Gyűrjük le együtt a Resident Evil 4 remake demóját!

|

Hamarosan megjelenik a Resident Evil 4, de előtte még kaptunk egy játszható demót is. A mai adásban ezt fogjuk kipróbálni.

Hirdetés

2023. márc. 24-én fog megjelenni a Resident Evil 4 remake-je, a Capcom viszont tartotta magát most is korábbi jó szokásához, és egy demóval örvendeztette meg a rajongókat nem sokkal a hivatalos start előtt. A "Resident Evil 4 - Chainsaw Demo" névre keresztelt kipróbálható kedvcsináló a játék legelejét mutatja be, ennek fogunk mi is nekiesni a mai élő adásban.

Kaci fogja felvenni a harcot a spanyol falu rémségeivel, az adás a megszokott időpontban, 17:00-kor indul. Ne késsetek, hiszen hosszúnak semmiképp sem mondható a demó, ha nem törnek sok borsot Kaci orra alá a helyiek, akkor valószínűleg elég hamar a végére fog érni. 

Hirdetés

Közben pedig ne feledjétek, lesz még egy livestreamünk a héten: holnap, vagyis szombaton délelőtt tízkor indul egész napos ünnepi livestreamünk, hatalmas bulit csapunk annak örömére, hogy csatornánk átlépte a 100 ezer feliratkozós mérföldkövet!

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)