Hirdetés

Ha csak öt részt néznél meg a Rick és Mortyból, ezek legyenek azok

|

Videóban mondjuk el, melyik az az öt epizód, amiből könnyen megérted, miért remek sorozat a Rick és Morty.

Hirdetés

Általánosságban igaz, hogy a sorozatokat az elején érdemes elkezdeni, még akkor is, ha nehezen indulnak be, és az első néhány részben, netán az első szezon során még identitásukat keresik. A Rick és Morty esetében is ajánlott sorban haladni, de előfordulhat, hogy az első epizódok után még nem fogjátok érteni, mire fel ez a nagy felhajtás. 

Ne adjátok fel, a sorozat részről részre egyre jobb lesz. Ha azonban mégis kell egy kis lökés, listánk segíthet.

Hirdetés

Cikk formájában már elmeséltük, hogy szerintünk melyik az az öt rész, ami bárkit meggyőzhet arról, hogy a Rick és Mortyt bizony tényleg érdemes nézni, de most itt a videó is azoknak, akik ilyen formában jobban szeretnek tartalmat fogyasztani.

A Rick és Morty négy teljes évada szinkronnal található meg az HBO GO-n, az épp futó ötödik új részei pedig hétfőnként kerülnek fel magyar felirattal. Továbbra is tart nyereményjátékunk, érdemes keresni az easter eggeket a cikkekben, mert már eggyel is esélyesek lehettek az értékes ajándékok valamelyikére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)