Hirdetés

Ha nem bírod az Elden Ring megjelenéséig, ezeket a soulslike játékokat pótold

|

Akár a Dark Souls sorozathoz, akár a Sekiro vagy az Elden Ring játékokhoz hasonló élményt keresel, ez a videó sokat segíthet.

Hirdetés

Nyakunkon az Elden Ring, de még várnunk kell pár napot a FromSoftware sokak által már nagyon várt új játékának megjelenéséig. Abszolút érthető, ha a soulslike zsáner kedvelőinek már viszket a tenyere, és bár sajnos mi sem tudjuk felgyorsítani az idő fogaskerekét, azért lehetséges, segíthetünk abban, hogy jobban teljesen az Elden Ring startjáig hátralévő időszak.

A FromSoftware munkásságának kedvelői minden bizonnyal már kívülről fújják mindhárom Dark Souls epizódot, sokszor végigjátszották a Bloodborne-t, és persze a Sekiro: Shadows Die Twice sem ismeretlen számukra. Éppen ezért most olyan soulslike címeket ajánlunk nekik (és persze mindenki másnak), amik nem Hidetaka Miyazaki fejéből pattantak ki.

Hirdetés

Egy igazán változatos listát állítottunk össze, melyben a fantasy mellett megjelenik a horrorba hajló sci-fi, sőt még egy 2D-s versenyző is felkerült az ajánlott címek közé. A játékok névsora persze szabadon bővíthető, sőt kifejezetten arra szeretnénk biztatni benneteket, hogy a videó megtekintése után lent, a kommentek között dobjátok be saját (nem FromSoftware-féle) soulslike játékaitokat is!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)