Hirdetés

Ha unod a szokványos szuperhőskalandokat, akkor az Invincible garantáltan betalál nálad

|

Az Amazon Prime Video saját Invincible sorozata zseniálisan facsarja ki az unalmassá vált szuperhősös toposzokat.

Hirdetés

Ha már nagyon unjátok azt, amit a Marvel és a DC Comics szállít nekünk hosszú ideje, akkor érdemes rácsavarodnotok egy olyan szuperhősös sorozatra, ami nemcsak brutálisan véres, hanem a műfaj megszokott kereteit is páros lábbal rúgja darabokra. Nem véletlen, hogy az Amazon szinte azonnal megrendelte az Invincible második és harmadik évadát, az első szezon hatalmas sikernek bizonyult.

Mi is nagyon szerettük, az alábbi videóban pedig részletesen elmeséljük, hogy miért. Arra is kitérünk, hogy egyes aspektusai tekintetében az Amazon sorozata még az eredeti Image Comics képregényeket is felülmúlta.

Hirdetés

Ha tetszett a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)