Hirdetés

Ha valami újszerű élményre vágysz, ezeket a játékokat próbáld ki!

|

Érdemes a legjobban hype-olt játékokon túlra is tekinteni, igazi érdekességek rejlenek ott.

Hirdetés

Az idei év áprilisa nem volt különösen mozgalmas, és úgy tűnik, egészen a nyár végéig csak elszórtan érkeznek régóta várt, nagy költségvetésű játékok, amik aztán több tíz órát elvesznek az életünkből. Tökéletes időszak ez arra, hogy kipróbáljuk azokat a rövidebb, független fejlesztésű játékokat, amikben nem (feltétlenül) kaszabolni és akciózni kell szüntelen, hanem teljesen sajátos élményt kínálnak.

Hirdetés

Rengeteg ilyen érkezik minden évben, és közülük szerencsére néhány eljut a mainstream közönséghez is - most összeválogattunk 15-öt, amit személyes tapasztalatból tudunk szívből ajánlani. Van köztük egyedi látványvilágú kalandjáték, páratlan kooperatív élmények, és megható történeteket elmesélő alkotások is. Ha olvasnátok róluk, erre fáradjatok, egyébként pedig indítsátok el az alábbi videót.

További videós tartalmainkat YouTube csatornánkon találjátok, iratkozzatok fel és nyomjátok be a csengőt, hogy semmiről ne maradjatok le! Támogatásaitokat köszönjük, legyen szó akár egy like-ról, néhány kedves szóról, segítő szándékú kritikáról, vagy csatornataggá válásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)