Hirdetés

Halálos iramban: Hobbs & Shaw kibeszélő - Kopaszok vs. Fekete Superman

|

Pont azért lett nagyon szórakoztató a Hobbs és Shaw, mert nem is látszik rajta, hogy egy Halálos iramban filmről van szó.

Hirdetés

A Halálos iramban széria megállíthatatlanul dübörög, de ha a jövőben is érkeznek a Hobbs & Shaw-hoz hasonló szórakoztató spin-off mozik, akkor még azt is el tudjuk nézni, hogy a fősodorban nyolcszázadszorra is eldörmögi majd Vin Diesel aktuális monológját a családról. 

Hirdetés

A Halálos iramban: Hobbs & Shaw esetében ugyanis pontosan azt művelték ezzel a két markáns karakterrel az alkotók, amire szüksége volt a mozinézőknek: Hobbs és Shaw vicces (mármint tényleg humoros, nem pedig kellemetlen) egysorosokkal és ökölcsapásokkal sorozza egymást, és a magát találóan Fekete Supermannek nevező Idris Elbát. Akad itt is pár menő verda, de a hangsúly messze nem a gépcsodákon van, hanem a karaktereken és a nagybetűs szórakoztatáson. Egy humorra építő akciófilmtől pedig pontosan ezt várja el az ember. Az alábbi videóban részletesebben is mesélünk arról, miért szerettük ennyire a Hobbs & Shaw-t.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a videóinkról, akkor csapjatok rá erre a csinos kis gombra itt lent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)