Hirdetés

Három új Star Wars-film készül, Harry Potter-sorozat is érkezik

|

Nem maradnak néznivaló nélkül a Star Wars- és Harry Potter-rajongók, de más izgalmas híreket is tartogat a legújabb GameStar Hype.

Hirdetés

Tegnap a Star Wars Celebration nyitónapján lezajlott a Lucasfilm's Studio Showcase, ami nem csak a már korábban bejelentett Star Wars-sorozatok kapcsán szolgált friss infókkal (sőt az Ahsoka esetében új előzetest is kaptunk), hanem a stúdió bizony ledobta az atomot: lelepleztek három teljesen új Csillagok háborúja-filmet, melyek különböző korszakokba vezetnek el minket, az idővonalon előre és hátra is ugrani fogunk.

A további részletekről Kaci mesél nektek az alábbi videóban, ahogy például arról is, hogy új Harry Potter-sorozat készülhet az HBO Maxra, ennek viszont teljesen bizonyos, hogy nem mindenki fog örülni, ugyanis elvileg nem új történeteket kapunk, hanem ismét az eredeti könyveket vehetik elő.

Hirdetés

A legújabb GameStar Hype-ban többek között szó esik még egy izgalmas Trónok harca spin-offról, a God of War Ragnarök hatalmas frissítéséről, vagy épp egy majdnem tragédiába forduló YouTube-prankről is.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobj a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. 

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)