Hirdetés

Hat játék, amit ne hagyj ki decemberben!

|

Nem ez lesz az év legdurvább hónapja, de jönnek még izgalmas játékok. Összegyűjtöttük azokat, amikre érdemes odafigyelni.

Hirdetés

A karácsonyi szünetre lelassít a játékipar, így lesz néhány hét pihenőnk, amikor bepótolhatjuk azokat a címeket, amik eddig kimaradtak. De ez nem azt jelenti, hogy ne jönnének újabb gyöngyszemek.

Hirdetés

Paca egy nagyobb cikkbe már összeszedett mindent, amire érdemes odafigyelni a következő hetekben, de ha nem akarjátok átrágni magatokat a listán, akkor most videós formában is megmutatjuk, minek lehet örülni az év végén. Ne is szaporítsuk a szót, inkább kattintsatok!

Minden hónapban összegyűjtük majd a következő időszak gyöngyszemeit, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, a feliratkozás garantálja, hogy értesüljetek ezekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)