Hirdetés

Hellboy első benyomás - látványos, csak épp semmitmondó

|

Sajnos az új Hellboy mozi nem tudott minket elvarázsolni. Spoilermentes videónkban meséljük el, mivel volt a gond.

Hirdetés

Tegnap este Kacival láttuk az újragondolt, masszívan 18-as karikás Hellboy filmet, és sajnos nem tudtunk őszinte mosollyal az arcunkon kisétálni a vetítésről. 

Hirdetés

Az új film teljesen más irányból közelíti meg a karaktert, mint a korábbi két mozi, ami alapból nem is lenne baj, de a forgatókönyv olyan komolyom hiányosságoktól szenved, ami megkerülhetetlenül rányomja bélyegét az egész Hellboyra. Papírvékony karakterek és random összedobált jelenetek mellett nem elég az, ha percenként káromkodnak és ömlik a vér - legyen ez egyébként önmagában bármennyire is szórakoztatót. Spoilermentes videónkban elmeséljük, mi volt a gond. 

Hamarosan érkezünk a spoileres kibeszélővel is, iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni róla:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)