Hirdetés

Heroes of the Storm 2.0 - kipróbáltuk, milyen Genjivel a Hanamurán

|

Majdnem egy egész napig játszhattunk a Heroes of the Storm legújabb csataterén, ráadásul Genjit is harcba vihettük. A legjobb pillanatokat egy videóba gyűjtve bemutatjuk, milyen izgalmak várnak Hanamurán.

Hirdetés

Az biztos, hogy a Heroes of the Storm készítői nagy lökést szeretnének adni a MOBA-nak a 2.0-s frissítés rajtjával, így még a játékbeli hősöket is két kézzel szórják a rajongók felé. Ráadásul egy csomó izgalmas új tartalommal is készülnek, amiket korábban egy nagyszabású bemutatón próbálhattunk ki.

Ugyan egy előzetesben már megosztottuk veletek első benyomásainkat a következő hősről, Genjiről, illetve a tematikusan hozzá kapcsolódó pályáról, Hanamurárról, szerencsére akkor lenyomott meccseinket rögzíthettük is, így nem csak beszélhetünk róluk, hanem meg is mutathatjuk, mit tud a kiborg nindzsa és milyen a rendkívül fontos kocsit kísérgetve teamfightolni. Ha az alábbi videó meghozta a kedveteket a Heroes of the Stormhoz, de még nem győzött meg teljesen, itt írtunk a 2.0-s verzió újdonságairól, amik miatt érdemes lehet belevágni a játékba, ebben az interjúban pedig a kulisszák mögött folyó munkáról faggattuk ki a játék egyik producerét.

Illetve ha tetszett a bemutató, nyomjátok meg a tetszik gombot, mintha csak Genjiként gyógyítást kérnétek vele, ha pedig még több hasonló jóságot szeretnétek látni, mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)